Bad

Hej

Idag har jag varit och badat med Aina, Josefine, Disa och Ella. Det varr kul. Sen gick vi hem till Ella och kollade på The proposal. Sitter just nu och kollar på svärföreldrarna från helvetet stackars henne.(Jag vet)


Godnatt

Ikväll har jag haft en as rolig fest det var mycket trevilgt tack till alla som komm.

Godnatt


fredag

Hej

Ifag fick vi sluta extra tidigt för att våran so lärare släpte oss ca. 30 min för tidigt. Så vi frågade vår gympalärare ifall vi fick gå hem istället för att sitta och vänta på att lektionen skulle börja. Sen gick jag på Zumba med Ella. Imorgon ska jag ha fest det kanske inte var den smartase dagen att ha fest på för att typ alla är bortresta men några kommer men då kanske man lär känna varandra lite mer. Såg på idol helt sjukt att Pär har skaffat mustach han är as rolig för han säger hela tiden fel saker lol. Skönt att Linni åkte ut jag hatar hennes röst det låter faktiskt inte bra. Jag läste på en blogg att hon tar manliga hormoner. Föresten älskar den reklamen med Maria Montazami reklamen för typ någon resebyro med sitat som  kärleken faller inte på trädet den måste gödlas inifrån och när kommer till öknen då hittar man sand då är det dags att promenera klockrent hon har licksom kommit på det alldeles själv.Oj vad långt inlägg undra ifall någon orkar läsa det jag orkar inte läsa såna hära långa inlägg oupsi.

Godnatt


something

Hallå alla söta läsare

Just nu sitter jag här och gosar mig i min nya one piece. Måste träna snart asså men what ever ska nog gå på zumba imorgon har inte gått till gymmet på hela veckan brr nog på att jag sträckt muskeln i halsen as jobbigt.Måste göra läxorna nu. Lite egopicks.


Vad jag fick

+ pengar,ridläger och lotter


Denna one piecen fick jagha det bra


The sims 3

Hallå

Idag har min morfar, hans flickvän och min kusin  varit här och jag har typ spelat the sims 3 hela dagen (som jag fick igår).iMorgon ska jag rida <3. Ska dånog skriva vad jag fich i födelsedags present. Jag fick en one piece men den har inte kommit en men ni får se den när den kommit.

Tumblr_ltheglpawd1qj9r90_large

Foto:weheartit


Min födelse dag

Hej

Idag har jag fylt år. Farmor komm hit och jag fick mer presenter. Jag berättar mer imorgon då kommer min kusin, min morfar och hans flickvän.

Godnatt


Tack Ella

Just det jag har totallt glömt att tacka Ella för designen på bloggen. Så tack här kommer en liten länk.

http://loveella.webblogg.se/


Öppet hus

Hej och hallå

Imorgon fyller jag år så kul hoppas att jag får en one piece (annars kommer jag att döööö). Idag hade vi spanska prov det gick ok. Vi fick tillbaka No prov det gick rätt bra. Vi har haft öppet hus i skolan idag lite tråkigt ville ju gott på gymmet idag kan ju inte gå imorgon men men. På lördag skriver jag nog vad jag fick. Nu måste jag snart gå lägga mig annars kommer jag dö imorgon för pappa ska åka till Växsjö eller nått så måste gå upp tidigare så han också får vara med på morgonfirandet. Nu skrev jag väll tillräckligt bruckar skriva så lite annars och nu skriver jag bara almänt babbel men aja.


Jag vet sååå gullig. Jag lägger upp väldigt många bilder av honom men då blir man ju glad.


PLUGGA

Hallå

Snart ska jag gå ner och äta sen ska jag gå och träna sen plugga, plugga, plugga. Idag fick vi göra ett Engelska prov hörförståelse jag fick alla rätt det var roligt men vi fick tillbaka franska provet den hörförståelsen gick inte så bra.

47045_432646833914_161162533914_5190712_3677031_n_large

Foto:weheartit


Spinning

Hej

Snart ska jag gå och byta om sen ner till spinningen. Idag har vi haft So prov det gick ok men hade bara en dag att träna mig på. Jag har presic kollat på Buffy the vampire slayer det är bra men det är rätt gammalt typ från 1997. Måste träna till spanska provet på Torsdag. Jag håller också på att läsa en as bra bok.Kram


118 800

Hejsan

Enligt 118 800 är jag lik Aimee Teegarden och Drew Barrymore. Vad tycker ni?

Kram


svenska

Hej

Nu kommer mitt första tidinstälda blogginlägg. Just nu har jag nog svenska och har det as tråkigt. Började kl 10:00 idag.<3<3<3<3<z3<3<3<3<3


Vad tycks


Hej Ella här har precis börjat på en ny design till Emma.Har jort det mästa nu men har lite kvar.Men vad tycks om den ensålänge???
Min dag

Hallå

Idag har jag ridit det var jätte kul vi fick galopera mycket. Jag har också vart på nån körkonsert i kyrkan för att det räknas som en gudstjänst. Ella ska göra en ny design till bloggen känns skönt med lite förendring. I skolan ska vi läsa en bok på engelskan som heter stonecold ska nog sätta mig och läsa den den verkar ok.Kram


v.41


Nu är jag tillbaka

Hej alla läsare nu är jag tillbaka efter en ganska lång bloggpaus. Jag kände att jag behövde lite distans från bloggen men nu mår jag bättre. Just nu sitter jag och lyssnar på Anreas Wijk han är as bra. Imorgon ska jag rida på morgonen och sen kanske jag ska till kyrkan på gudstjänst (jag ska konfermera mig).

 

Hejdå


RSS 2.0