gekås shooping

 


Frukost

Hej

Nu ska jag strax äta frukost sent i know. Min kusin är här och sover över igår var vi och såg lite sightseeng med henne. Idag åker hon hem jag har också varit på gekås så jag ska ta lite bilder på varman har köpt där då. Jag er om ursäkt att jag inte bloggat men man måste ha lite ledigt på sommarlovet.

Kram


Eric Saade


Ulrik

Hej

Sitter och drogar Ulrik med min Kusse. Lite Bilder.


Kolla vad gullig han är


.

Hej

Imorgon ska mamma och Tobias åka till Köpenhamn så jag ska bo i mina kusiners hus. Vi bor i min morfars lägenhet han är i Norge och idag kommer mina kusiner ooch deras föräldrar på middag.Och snart ska vi åka till nån stuga där dom säljer våfflor.


Falkenberg

Hej

Idag åker jag till Falkenberg så bloggen kommer nog att ligga nere i några dagar.

Hugs


Grattis på namsdagen

Ulrik <3


Gårdagens shooping

ChelseaGina tricotRut mfl.Joy


Shooping

Har haft shooping dag idag med mamma och köpte massa fina saker som jag ska visa sen. Nu ska vi iväg på spinning när vi kommer hem ska vi äta ceasar sallad och kolla på I am number four.


Stranden

Hej

Idag har jag spenderat det mesta av min dag på stranden ni kommer inte tro det men det blev årets fördta dopp haha. Sen gick jag på gymmet imorgon kommer jag och mamma ha en shooping dag har längtat efter det. Imorgon hoppas jag att fått köpt en bikini och lite andra saker som jag inte kommer ihåg just nu jag hoppas också hinna ta ett pass spinning asså försöker kompensera att jag har missat gå på gymmet på så många dagar så jag ska träna så mycket jag kan resten av sommarlovet.

hugs


<

Hej

Idag har jag gått på spinning och jag kommer inte ihåg mer. Nu ska jag gå och dusha. Imorgon ska jag antagligen gå till stranden med mammas kompis familj som har en liten pojke som är gullig och såklart min familj. På Fredag ska jag åka till Falkenberg och sen ska min lillebrorsa och min mamma åka till Köpenhamn.
Kram
Emma


RSS 2.0