Kyrkan

Hejsan sitter just nu i kyrkan och väntar på att konffan ska börja den börjar om en halvtimma så det är ett tag kvar slutade 15:50 så jag hinner inte hem i mellan jag kan säga att jag är as hungrig ha det bra Emma

Jag just nu


Blogg.se på iphone

Hej sitter nu och testar blogg.se appen på min iphone. Ha det bra.


Zumba

Hej nu ska jag strax till zumban den börjar kl17:45 så det är ett litet tag kvar.
Jag just nu.

Spinning

Halla

Undrar hur många inlägg som jag har som heter spinning haha har dålig fantasi när det gäller det. Imorgon ska våran uppsats vara klar känner mig lite stressad. Idag gick jag på spinning skönt men min cyckel var sönder så i slutet så åkte sadeln ner så jag fick sitta där de sista minuterna haha.Godnight


kolla vad jag fick hem i brevlådan

Awsome


Breaking dawn part 1

Ni måste se den såg den igår den var awsome vill se nästa tycker att det är dumt i huvudet att den släpps nästa år dom är ju typ klar med den nu.


Tävling

Hej jag är med på en tävling på vadfanskajagheta.se så gå gärna in och kolla på den.

http://vadfanskajagheta.se/?p=5615#comment

Kram


Detta har jag beställt från nelly.com

Den tredje fanns inte på bild kanske köpte den sista.


...

Hej

Idag ville jag egentligen gå på spinningen men fick jätte ont i magen vilket var lite jobbigt. Sitter och kollar på Get smart har sett den lite innan den är rolig om någon vill se den går den på 6:an. Ohh jag har lust att shoppa nu.Godnatt


trött tjej

Hej

Jag är rätt trött just nu. Idag har jag haft konfa träff inte så kul kanske men ok vi fick gå upp och kolla på där orgeln är så spelade en av gubbarna lite på den. Det var väldigt lite folk idag typ halva gruppen.Hejdå


ny soffa

Hejsvejs

Idag har jag varit på spinning och vi har fått en ny soffa som är mycket snygg (den är grå (typ)) Nu ska jag lägga mig och läsa lite antingen förlorad ängel eller dare to dream (one directions bok). Just nu lutar det åt dare to dream för att jag tycker förlorad ängel är lite läskig/obehaglig den är såklart jätte bra och spännande också. Idag var jag också på biblioteket jag skulle avboka en bok som jag hade lånat (yttersta offret för er som inte vet fick jag den i födelsedags present) och kolla en bok som vi ska jobba med i bilden men det hade dom inte så jag bokade den den heter Medea om någon är intresserad.Godnatt


en god nyhet och en ledsam

Hej

Vi börjar med den sorgliga Andre åkte ut från idol i fredags om ni missat det tyckte hellre att Robin eller Amanda Persson skulle åkt ut. Nu är det bara en kille kvar.Nu till den goda nyheten Ulrik ska vara med i melodifestivalen nästa år med låten Soldiers (vi kommer få en fet telefon räkning i Februari).


-

Hej

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdarering men kommer inte på något smrt att blogga hahaha. Sitter och kollar på Dumpa honom den är sådär tycker att den är lite jobbig har sett lite på den innan. Imorgon blir det ridning roligt sen ska jag nog träna hann inte göra det igår för att jag var på repition för en konsert som jag ska sjunga på (med några andra tjejer).  Det är så irreterande när man inte är hemma kommer man på massa smarta och roliga saker och när man kommit hem så kommer man inte ihåg nått.


Asleep_in_the_towels_large

godnatt


Godnatt

Godnatt alla sötisar.


En as bra låtBara lite gammal.


what the hell

Asså vad är detta? allvarligt Justin skärp dig


v.46Igenkligen är det med John Lennon men jag tyckte att denna var bättre.


sjuk idag

Hej

Idag hart jag varit sjuk inte så kul jag hade huvudvärk och så. Sitter och måsta träna på geografi för hade glömt att vi hade prov på det imorgon (jag hoppas att jag är frisk men tror det) fattar inte riktigt vad vi ska träna på. Igår eller vad det var kollade jag på det nya programet Elsas värld (har ju läst böckerna tyckte verkligen om dom) det var inte bra det var inte som i boken personerna ser inte rätt ut specielt inte Hugo. Nu har jag även läst klart yttersta offret =(. Imorgon fyller min pappa år han blir 45år (tror jag lite taskig som inte kan utan till). Måste bli frisk till imorgon så jag kan gå på spinningen.

Tumblr_lslmaxywbt1r259wno1_500_large
bild:weheartit

hahaha

Kram


v.44?Om någon är intresserad.


EMA

Hallå

Jag har det bra konserten var bra fast på hemsidan stog det att den skulle vara i 90 min men den var bara 50 lite besviken. Men fick hans autograf :). Ikväll måste jag kolla på Mtv Europe music awards men dom har ju tagit MTV från oss så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna se det hoppas att man kan kolla på internet. Imorgon börjar skolan igen tråkigt ville ju ha mer ledigt.


Mitt nya träningslinne. (bilden har inget med detta inlägg att göra men skrev om det innan om nån ville se hur det såg ut)

bye


Ulrik Munther

(undra hur många inlägg jag har som heter så)


Hej
Idag är det perfect tillfälle att he på mig min Ulrik Munther tröja. Längtar till ikväll hoppas att man kan få autograf (jag har två men man kan aldrig få för många).kramisar

(jag ber om ursäkt att jag inte bloggade igår)


Ridläger

Tjena bena

Idag ha jag varit på ridläger kul jag fick rida på Pountus han tappade typ nästan sin sko så läraren fick stå och banka i nya spikar. Imorgon ska vi rida ut. Jag är as störd på mina hörlurar dom glapar jag måste sitta och hålla i kontakten för att detska låta i hörlurarna. Nu måste jag göra franska läxa och städa mitt rum (min kusin ska sova där och det är ett bombnedslag). Jag blir så himla irriterad på henne hon måste städa rummet annars får hon inte använda datorn och jag vill chatta med henne (om bland annat Ulrik och min nya idol Harry Styles hehe). På lördag får jag en chans att ha på mig min Ulrik Munther tröja, hoppas att han skriver autografer. Jag måste läsa ut min bok den är så roligt men ändå syng för att den serien är slut det kommer inte komma nån mer bok Love vampire academy. Nu orkar jag inte skriva mer.


Min nya crush.

Hejdå


Ulrik

Nu har vi bestält biljetter för en Ulrik Munther konsert på Lördag kul får gå med min kusin från falkenberg för ingen anann verkar gilla honom glad Emma.


Nu är det i alla fall passande att lägga upp en bild på honom.


Vad jag bestält på cdon.com


Jag vet vad ni tänker när ni ser detta.


Franska

Hej

Nu ska jag snart gå till Ella för att göra Franska läxa.

Hejdå


stan

Hej

Nu är jag antagligenn i stan. Vi ska hämta Tobias klocka och lite så. Jag vill shoppa.Kramisar


1D

Jag lyssnade på dom för första gången igår. As bra. Gulliga!

Update: Asså jag vet att dom blev kända för ett tag sen men jag har inte "orkat" kolla upp vilka dom var men nu när jag har gjort det verkar det som jag har drabbats av " the one direction infection"


RSS 2.0