Gott nytt år

Idea_ss_wild-nye_004_596x334_large

foto:weheartit


hehe


ID in my <3


Dagens shopping






Sorry för den dåliga bilden men jag ska ha den på nyårs afton och då får ni nog se den.


Mellandagsrea

Hej

Idag har jag och Ella varit på mellandagsrea jag köpte lite grejer som jag lägger upp sen men Ella köpte inget för hon hade köpt lite iPhone skal innan. Vi gick också till expresso house och jag beställde en is chailatte den var inte så god inget att rekomendera.



/Emma


My christmas presents

Här kommer de flesta av  mina julklappar.

Från Ella
Tack det var gulligt.



Från typ familjen och så.





Ja mamma har stavat fel på converse hehe.



























Det är en kalender med bilder på 1D.



En högtalare





Jag fick också ett strykjärn men blev as sur så vi ska lämmna tillbaka den och jag tror att jag ska köpa Björn Borg trosor istället.

Jag fick också gå på genrepet på melodifestivalen i gbg med kusinen. Jag fick säkert mer saker men jag glömde säkerty nått nu komm jag tex på att jag fick två nagellack men jag orkar inte gå upp och ta kort på de nu.

Kramar/Emma

P.S sugiga bilder jag vet men orka.


Happy Birthday Louis

Hejsan tänkte bara att jag skulle gratta en av mina idoler som fyller 20 idag så Grattis Louis Tomlinson.


Dagens outfit


Under the christmas tree


Me and creepy santa


Lucia tåg

Hejsan nu ska jag kanske ut och lussa lite på gården har vi ett lucia tåg så får väll vara med vill egentligen inte men nu har jag varit med på en träning och så det känns som man sviker de andra om man inte är med vi är liksom 4 st. Men mitt lucia linne är för kort. Man ser visst hur stökig mitt rum är men orka haha./ Emma


Stolt

Hej måste bara berätta att jag är jätte stolt för detta poäng resultat hehe ( det är säkert inte så bra men det är bra för mig haha).


Lillebrorsan

Jag måste bara dela med mig av denna gulliga saken min lillebror gjorde idag. Jag satt i soffan och lyssnade på 1d och satt och sjöng och han satt på golvet och spelade data. Och helt plötsligt säger han -Emma du sjunger bra och jag bara tack det var väldigt gulligt av honom tycker jag hehe var bara tvungen att dela med mig av denna händelsen hehe./Emma
Jag och min bror


agro på blogg.se

jag orkar inte med blogg.se det funkar typ inte på min dator man kan inte lägga upp bilder eller videoklipp eller nått ahhh blir galen.

Skolan

Sitter och väntar på att vi ska börja vi börjar kl10 så det är typ en kvart kvar men det har typ inte kommit någon. Ha en bra dag/Emma


Dålig bloggning

Hej jag ber om ursäkt för att jag har haft det segt med bloggen och så. Men iallafall så har jag varit på Liseberg med Pau och en annan det var kul men det var inte så många karuseller öppna. Jag vann en påse skumtomte :).

Kram
Emma


RSS 2.0